Certificări

Investim constant în profesioniștii noștri și în logistică, pentru a fi mereu la zi cu ultimele noutăți și practici în domeniu. Așa putem fi de folos cel mai bine clienților noștri.

DICU INSTAL este service autorizat ISCIR pentru punerea in funcțiune, autorizarea funcționării și verificarea centralelor termice. Această autorizare este obligatorie pentru a putea atesta funcționarea în condiții legale a oricărei centrale termice sau cazan. Pentru obținerea acestei autorizări, orice service trebuie să trecă printr-un training specializat și, ulterior, printr-o evaluare, pentru a-și dovedi capacitatea de a verifica centrale termice.

În plus, nu doar firma trebuie să fie autorizată ISCIR, ci și aparatura folosită trebuie să fie omologată. Scopul este acela de a oferi siguranța necesară că centrala termică (sau alt echipament care operează cu presiune) va fi instalată și va funcționa în condiții de siguranță.

Desigur, DICU INSTAL îndeplinește toate cerințele pentru a putea presta astfel de servicii și pentru a garanta funcționarea centralelor termice asupra cărora intervine personalul nostru tehnic. În plus, dispozitivele şi aparatele folosite pentru service, înlocuire piese defecte şi montaj piese de schimb sunt actualizate constant, pentru a fi mereu de ultimă generaţie.

Partener de Încredere