Servicii oferite

Spalare si intretinere centrale termice

Orice sistem de încalzire conţine un ansamblu, format din: schimbatoare de caldura, supape, ventile, vase de expansiune, fitinguri şi ţevi sau conducte. Toate acestea formeaza un sistem  în care, prin încalzirea şi amestecarea conţinutului (apa, pastã de lipit, reziduuri), se pot forma depuneri ce dauneaza funcţionãrii corecte a centralei şi care poate fi chiar daunator sanataţii utilizatorilor.

DICU Instal SRL ofera servicii complete de întreţinere şi spalare instalaţii, folosind solutii alcaline sau bazice, corespunzatoare ficarui tip de instalatie inclusiv aluminiul, oţelul inoxidabil sau fonta, dar şi cu conductele din plastic. Aceştia au rolul de a creste longevitatea si eficienta centralei termice, scazand si costurile de exploatare si utilizare ale acesteia.

Spalarea instalaţiei se face specific fiecarei instalatii in parte, pentru a elimina sigur şi uşor depunerile de namol şi reziduurile. Acest tratament este recomandat şi asigurat de echipa DICU Instal SRL şi înainte de instalarea centralei termice noi, pentru a proteja şi prelungi durata de viaţa a instalaţiei.